Huset

OM HUSET

Sommerhuset har plads til 6 personer.

1 soveværelse med en 1,5 mands seng

1 gæsteværelse med 2 enkelte senge

Anneks med en 1,5 mands seng


Huset opvarmes via varmepumpe og el-radiatorer. Det er isoleret, så det kan benyttes året rundt.


FORGANGEN med knager til overtøj, vaskemaskine og køleskab med fryser. Har du lyst kan du vende hjem fra ferie med kufferten fyldt med rent tøj. Her er vaskepulver og skyllemiddel til fri afbenyttelse og bøtter fyldt med lækkerier til havens fugle.


KØKKEN er hyggeligt med plads til både at stege og bage, hvis du vil bruge noget af din ferie på at fremtrylle kulinariske herligheder. Der er mel, sukker, olie, eddike, diverse krydderier. Alt er til fri afbenyttelse - dog forventer vi, at der lige fyldes op i fald du helt har tømt lageret.

Her er komfur med ovn, emhætte, toaster, elkedel, kaffemaskine, stempelkande, elpisker, tekande, bageforme, potter og pander. Her er klude, svampe, viskestykker, rengøringsmidler, gulvmoppe med mere.


FORRÅDSRUMMET indeholder støvsuger, koste, klude, rengørigsmidler, vand-varmer, kurve, tasker, ekstra skåle, bøtter, kander med meget mere - find lige dén skål du syntes er den fineste til jordbær eller kartofler. Her er selvfølgelig også plads til opbevaring af mad.


BADEVÆRELSET er "småt men godt" og ganske hyggeligt. Bruser bag forhænget og dejlig stor håndvask. Her er skab og knager til dine sager og stik til hårtørrer etc. Er du ægte viking kan du vælge at bade i ude-bruseren (hvor der selvfølgelig  også er varmt vand) og slippe for at tørre af efter brug. Udebruseren er åben maj-oktober, og er lige rundt om hjørnet og selv på en kølig dag er det skønt med et bad her. 


SOVEVÆRELSET var oprindelig stue og det første, der blev bygget. Der er sket meget gennem årene og nu fremstår rummet som en skøn lille oase med vindue lige ud til den store syrenhæk. Her er 1,5 mands seng, skabsplads og knager.


GÆSTEVÆRELSET indeholder 2 enkeltsenge, som kan skubbes sammen. Her er et lille arbejdsbord, skabsplads, hylder og knager.


HAVESTUEN med de mange blomster var engang blot en åben terrasse. Otto lukkede terrassen da han flyttede permanent ind i huset i 1991, for at kunne overvintre de mange røde pelargoniaer. Nu er her flest Dr. Ingrid pelargoniaer, men vi har gemt et par af Ottos gamle røde og vi passer godt på dem og formerer dem hvert år.

Det er skønt at sidde i havestuen og kikke ud i haven, følge fuglene, nyde lyset og varmen, når solen er fremme.


STUEN rummer masser af hygge og plads til både samvær omkring langbordet eller stilletid i sofahjørnet. Her er spiseplads til 6 personer, dejlig blød sofa (god til en lur!), lille arbejdsbord og tv, DVD, parabol (Canal Digital), radio/CD afspiller samt trådløst internet. Her findes kasser og kurve med lys, servietter, karton, papir, sakse, perler, snor, lim etc. etc. til hygge på en regnvejrsdag - endda lidt forskelligt garn, hvis du pludselig skulle få lyst til at strikke eller hækle. Her er også ekstra puder og tæpper til brug i haven eller på stranden. 


ANNEKSET ligger få skridt over træterrasen fra huset, det er hyggeligt indrettet med 1,5-seng, lille arbejdsbord, tøjskab og kurvemøbler.


UDENDØRS findes havemøbler og parasoller, som må flyttes rundt med afhængig af sol og vind. Gasgrill og bålfad, udendørs bruser, cykler til en tur ud i det blå - 1 dame og 1 herre. Fuglefoderhuse som gerne må fyldes op med lækkerier til de små med fjer. Krukker med blomster og krydderurter.